Știri misionare video - LUSTRAGIUL | Scoala de Sabat | Vesti misionare

0 Vizionari
Published
Lustragiul - știri misionare video

Yulian abia avea ce să mănânce cu banii câștigați ca lustragiu. El stătea în fiecare zi pe o stradă aglomerată din Nicosia, capitala Ciprului. Banii îi cheltuia pe țigări și alcool. Cu zece ani mai devreme, Yulian imigrase în Cipru din Bulgaria pentru a căuta o slujbă.

Într-o zi, Filip, un pionier al Misiunii Globale tot din Bulgaria, a trecut pe acolo și l-a salutat pe Yulian, întrebându-l dacă avea nevoie de ajutor.

Yulian era surprins. Nimeni nu îi mai pusese o astfel de întrebare de mult timp. Era plăcut să audă că cineva se interesează de el și vorbește limba lui natală, dar Yulian nu a răspuns la întrebare și doar s-a oferit să-i lustruiască pantofii.

În timp ce Yulian făcea acest lucru, Filip i-a spus că Isus ne iubește pe fiecare indiferent în ce situație ne aflăm. Menționarea numelui lui Isus i-a captat atenția lui Yulian.


Abonează-te aici: https://www.youtube.com/resurse?sub_confirmation=1
Cursuri pentru sănătate spirituală http://www.solascriptura.ro

Cărți creștine audio. Audiobook-uri creștine. Biblia audio. Desene animate creștine. Povestiri creștine pentru copii. Emisiuni creștine. Studiu biblic. Resurse creștine.

Instalează Aplicația Studii Biblice:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiibiblice
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/studii-biblice/id1289981600?mt=8
#Predici #Biblia #resurse
Categoria
Desene animate si povesti pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Statistici Trafic