Spune ce a făcut Isus pentru tine! - Studiul biblic 11 Trim III 2020 | Scoala de Sabat audio

2 Vizionari
Published
Spune ce a făcut Isus pentru tine!

„V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi, care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu, aveţi viaţa veşnică”. 1 Ioan 5:13

După cum s-a afirmat într-un studiu anterior, nu există o dovadă mai grăitoare în favoarea puterii Evangheliei decât o viață schimbată. Oamenii pot avea dispute cu tine despre credința ta sau polemici referitoare la doctrină. Ei pot să pună sub semnul întrebării felul în care înțelegi tu Scripturile, însă rareori vor pune la îndoială mărturia ta despre ce înseamnă Isus pentru tine și ce a făcut El în viața ta.

A da mărturie înseamnă să spunem ce știm despre Isus; să-i ajutăm pe oameni să afle ce înseamnă El și ce a făcut El pentru noi. Dacă mărturia noastră constă doar în a încerca să le dovedim că este corect ce credem noi și ce cred ei este greșit, vom avea parte de eșec. Însă, dacă mărturia noastră despre Isus vine dintr-o inimă care a fost transformată de harul Său, cucerită de dragostea Sa și uimită de adevărul Său, ceilalți vor fi impresionați de modul în care adevărul pe care îl credem a avut un impact asupra vieții noastre. Adevărul prezentat în legătură cu o viață transformată schimbă totul.

Când Domnul Hristos este sensul oricărei doctrine și fiecare învățătură biblică reflectă caracterul Său, cei cărora le vorbim din Scripturi vor fi mai dispuși să accepte Cuvântul Său.

Înregistrare audio realizată de http://www.7adventist.com/

Predici pentru sănătate spirituală.
Abonează-te aici: https://www.youtube.com/resurse?sub_confirmation=1
Cursuri pentru sănătate spirituală http://www.solascriptura.ro

Cărți creștine audio. Audiobook-uri creștine. Biblia audio. Desene animate creștine. Povestiri creștine pentru copii. Emisiuni creștine. Studiu biblic. Resurse creștine.
Abonează-te aici: https://www.youtube.com/resurse?sub_confirmation=1
Aplicația Studii Biblice:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiibiblice
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/studii-biblice/id1289981600?mt=8
#StudiuBiblic #ScoalaDeSabat #ScoaladeSabatAudio
Categoria
Desene animate si povesti pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Statistici Trafic