Frumoasa și bestia | Ruptura blestemului | Disney Prințese

1 Vizionari
Published
Alăturați-vă lui #Belle, Dna. Ceainic, Lumiere și Ceasornic și urmăriți acest videoclip magic în care bestia se transformă în prinț.

"Frumoasa și bestia" disponibil pe DVD și digital.

Vă plac #DisneyPrințese? Mai multe videoclipuri cu #prințese aici ► http://bit.ly/2WO1CP0
Pentru mai multe videoclipuri cu prințese, nu uitați să vă abonați la canalul nostru!

Bun venit pe pagina oficială a canalului de Youtube Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS&RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
https://www.facebook.com/DisneyChannelRomaniaOfficial
https://www.facebook.com/DisneyJuniorRomania
Categoria
Desene animate si povesti pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Statistici Trafic